FIN IMPORT D.O.O.

Ovlašćeni distributer vodećih svetskih proizvođača iz oblasti zavarivanja, rezanja i procesne opreme, za teritoriju Srbije (sa Kosovom), Crne Gore, Makedonije i Albanije.

O nama

Od 1993. godine, kada je počela saradnja članova našeg tima sa KEMPPI Oy, Finska, (proizvođač uređaja za elektrolučno zavarivanje – REL, TIG, MIG/MAG, žlebljenje elektrodom), planski smo proširivali naš prodajni program vodećim svetskim proizvođačima iz sledećih oblasti:

MIGATRONIC a/s, Danska

Proizvođač uređaja za elektrolučno zavarivanje – REL, TIG, MIG/MAG, rezanje i zavarivanje plazmom i žlebljenje elektrodom.

SYNO-TEC GmbH, Nemačka

Zaštitna oprema, programi: TransTac - zaštita pri zavarivanju, OPTAC - oprema za radno mesto, SINO -sigurnosna oprema za rad i SWELDex (KEMPER) oprema za odsisavanje i prečišćavanje gasova i čestica.

HYPERTHERM Inc., SAD

Uređaji za ručno i automatizovano rezanje plazmom, laserom i vodenim mlazom (pre ove saradnje, više od 5 godina sarađivali smo sa VICTOR TECHNOLOGIES Inc., SAD - THERMAL DYNAMICS uređaji za ručno i automatizovano rezanje, žlebljenje i zavarivanje plazmom, TWECO/ArcAir, elektrode i uređaji za žlebljenje, egzotermno rezanje metala i nemetala, elektrode i oprema za zavarivanje i rezanje pod vodom, VICTOR, gorionici, ventili i oprema za autogeno rezanje/zavarivanje, STOODY žice za navarivanje itd.

IMAS AEROMECCANICA S.r.l., Italija

Oprema za odsisavanje i prečišćavanje vazduha u metalskoj, drvnoj i hemijskoj industriji, kabine za bojenje itd.

ORBITALUM TOOLS GmbH (bivši +GF+ Georg Fischer Rvt.), Nemačka

Oprema za pripremu cevi za zavarivanje (rezanje, obaranje i ravnanje ivica cevi, oštrilica za volfram elektrode itd.), ORBIMATIC GmbH, Nemačka, oprema za orbitalni TIG postupak zavarivanja cevi, E. H. WACHS, SAD, oprema za rezanje, obaranje i ravnanje ivica cevi.

BTH TECH GmbH, Nemačka

Uređaji za zavarivanje vijaka/eksera/stopa mase pražnjenjem kondenzatora i produženjem električnog luka/kratkim ciklusom.

PLYMOVENT bv, Holandija

Mobilna i stacionarna oprema za odsisavanje i prečišćavanje gasova i čestica od zavarivanja i rezanja, uljnih isparenja od emulzija kod alatnih mašina, kao i izduvnih gasova motora SUS.

GULLCO Int.Ltd., Kanada

Oprema za automatizaciju zavarivanja i rezanja (traktori na šinama i samohodni traktori), keramičke podloge, peći i tobolci za sušenje elektroda, mašine za obaranje ivice lima/ploče.

Oprema raznih proizvođača

Za ručno/automatizovano/robotizovano/CNC zavarivanje i rezanje na primer, vodenim mlazom (do 6.200 bar), laserom, kiseoničko (gasno-autogeno), električno/plazma, elektro-otporno zavarivanje itd., dodatni materijal za zavarivanje (elektrode, žice, šipke, sprej, mast) i drugo.